download Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 2021

Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7

 2021

Download Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 - Bài kiểm tra học kì 2 lớp 7

Nguyễn Sang  cập nhật: 11/05/2021

Tất cả các bộ đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 được Taimienphi.vn chia sẻ dưới đây đều bám sát vào chương trình học của học sinh lớp 7 và theo yêu cầu của Bộ Giáo Dục và Đào tạo, các em và thầy cô cùng tham khảo.

Quảng cáo

Tài liệu đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 là tài liệu rất hữu ích giúp các em có thể luyện tập, giải đề, củng cố kiến thức, đồng thời giúp các thầy cô có kinh nghiệm hơn trong việc ra đề thi.

 

1. Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 số 1

I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others.(0.5m)

1. A. diary                     B. family                  C. type                         D. pretty

2. A. dark                       B. principal               C. father                      D.star

II/ Choose the best word for the sentence (1.5m)

1. I …………………my homework last night

A.  don’t finish            B. was  finishes           C. were finish        D. didn’t finish

2. Mary......................a letter to her parents yesterday

A. wrote                          B. write                     C. writes                D. will write

3. Mary ...................... the dishes after dinner last night

A. learned                       B. walked                  C. washed              D. stayed

4. How..................are you?   -I’m 1.50 meters

A. high                           B.  tall                       C.long                    D. height

5.What.................last night?

A. do you eat                B. you ate                  C. did you eat         D. are you eating

6.Peter is intelligent, and...................................

A. neither is her sister             B.her sister is either

C. her sister are too                 D. so is her sister

III. Read the text. (2ms)

Last summer, Mary and her parents went to Colorado for their vacation. They visited a national park, where they camped in their tent for a week. They went fishing one morning. Mary’s mother caught a very big fish, but her father didn’t catch anything. They enjoyed cooking and eating the fish for dinner. It was delicious. She likes fresh fish very much.

a/Decide True(T) or False(F) statements (1m)

1.  Today, Mary and her parents went to Colorado for their vacation.

2.  Mary’s mother caught a very big fish

3. They enjoyed cooking and eating the fish for lunch

4.  She likes fresh fish very much

b/Answer the questions.(1m)

1. Where did Mary and her parents go for their vacation?

.......................................................................................................................................

2. Did they go fishing ?

.......................................................................................................................................

IV.Writing (2ms)

a/Do as directed in bracket (1m)

1.My friend  is 40 kilos. (Rewrite the sentence, beginning with the word given)                                                        

    How ……………………?

2. Cam Ly  is a good singer.

    Cam Ly sings ……………………………(Rewrite the sentence, beginning with the words given)                           

3.My sister  is 1m50. (Rewrite the sentence, beginning with the word given)                                                         

 How ……………………?

4.  Lien won’t go to the party, and we won’t…………. ( Complete the sentences, using “too/ so, either/ neither”)

b/ Give the correct form of word in brackets (1m)

1. Lan (not play) .............…games last night.

 2 .You must (do)………….....homework.

 3. You should (help)…….......... your mom.

 4.Nam and Hoa (eat) ……….......noodles yesterday.

V.Listen (2ms)

a/ Listen and choose the correct answer (1m)

1.Yesterday, Hoa and her aunt went to ..................

A. the zoo                    B. the school               C. the supermarket                  D. the market

2. First, they went to the ..........  …… stall.

A. meat                 B. fruit                   C. vegetable                D. food

3. They bought some ………..

A.  bananas                 B. beef            C. durians                    D. carrots

4. Second,  they went to a..................... stall.

A. meat                 B. fruit                   C. vegetable                D. food

b/ Listen and write True (T) or False (F) (1m)

1. They need some vegetables                                

2. Hoa likes some peas and some carrots.

3. Her aunt doesn’t hate carrots

4. They didn’t  buy spinach and cucumbers.

----- Hết đề thi 1 -----
 

=> Đáp án Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 số 1

I. (0.5đ) (Mỗi câu đúng 0.25đ)

1.C

2.B

II. (1.5đ) (Mỗi câu đúng 0.25đ)

1.D                

2.A                

3.C                

4.B                

5.C                

6.D

III.(2đ)

a.(1đ) (Mỗi câu đúng 0.25đ)

1.F                 

2.T                 

3.F                 

4.T

b.(1đ) (Mỗi câu đúng 0.5đ)

1. Mary and her parents went to Colorado for their vacation

2.Yes, they did

IV.Writing (2đ)

a/Do as directed in bracket (1đ) (Mỗi câu đúng 0.25đ)

1. How heavy is your friend ?.

2.well

3.How tall is your sister ?

4.either

b/ Give the correct form of word in brackets (1đ) (Mỗi câu đúng 0.25đ)

1. didn’t play

2. do.

3. help

4. ate

V.Listen (2đ)

a/ Listen and choose the correct answer (1đ) Mỗi câu đúng 0.25đ

1.D                

2.A                

3.B                

4.C

b/ Listen and fill in the gaps with one missing word (1đ) Mỗi câu đúng 0.25đ

1.T                 

2.T                 

3.F                 

4.F

----- Hết đáp án đề thi 1 -----

 

2. Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 số 2

A. PHONETICS.

Circle the word which has underlined part pronounced differently from the others: (1.0 pt)

1. A. cartoon  

B. coral

C. importance

D. electricity

2. A. ocean

B. special

C. center

D. sociable

3.A. headache

B. ready

C. pleasure

D. tea

4. A. decide

B. wednesday

C. today

D. diet

5.A. stopped

B.washed

C.visited

D.fixed

B. LEXICO – GRAMMAR

Choose the best answer to complete the sentences.

6. He bought me some flowers____________ week.

A. this             B. last              C. next                        D. a

7. It’s important____________tooth decay.

A. avoid                      B. avoiding                 C. to avoid                  D. avoided

8. Max can swim, but his sister _______________.

A. can

B. can, too

C. can’t

D. can’t either

9. He felt much ____________ today than yesterday.

A. well                        B. good                       C. better                      D. best

10. The little boy shouldn’t ____________ coffee.

A. drank                      B. drinks                     C. drinked                   D. drink

11. He cycled to school very____________  .

A. careless                   B. careful                    C. care                         D. carefully

12. We are going to see a ____________ movie with our parents.

A. concert                   B. detective                 C. white                       D. comfortable

13. Choose the underlined words or phrases (A, B, C or D) that are incorrect in standard English

 Talking to friends are very interesting

      A       B              C                  D

14. My mother made____________ dresses for me when I was a child.

A. much                      B. a lot                        C. little                        D. lots of

15. Mai never eat grapes and ____________ Lan.

A. so does                   B. neither does            C. either does D. too does

C. READING COMPREHENSION

I. Read the following passage and answer the questions.

Today fast food is very popular throughout the world. In the (16) ________ restaurant you can get different kinds of food cheaply (17) ________ quickly. You can even take it home. For example, you (18) ________ get hot dogs or beefburgers in paper bags and boxes. Max Duffs is the name of a (19) ________ fast food restaurant. Do you know that beefburgers in Mac Duffs in London tastes the (20) ________ as ones in Mac Duffs in Tokyo?

16. A. meat                 B. vegetables               C. fruit                         D. fast food

17. A. or                      B. and                          C. but                          D. so

18. A. are                    B. were                        C. is                             D. can

19. A. famous             B. quick                       C. slow                        D. display

20. A. difference         B. same                       C. kind                       D. type

II. Read the passage carefully and choose the best answer.

My name is Ewa and I come from Warsaw in Poland. I have a lot of hobbies and interests. At school I play tennis and volleyball, and I sometimes go swimming with my friends. I enjoy traveling and meeting people. I want to go to the United States, especially Hollywood, because I’m very interested in movies, and I enjoy reading about famous movie stars. My favorite hobby is listening to pop music because I like dancing. My favorite singer is George Michael. I like him because he is really good – looking and he sings well.

21. What sports does Ewa play at school?

A. Tennis                    B. Volleyball               C. swimming               D. Tennis and volleyball

22. Does she enjoy traveling and meeting people?

A. Yes, she doesn’t     B. No, she does           C. Yes, she does         D. No, she doesn’t

23. Why does she want to go to the USA? – Because she ____________.

A. is very interested in movies.  B. likes dancing   C. enjoy foreign travels  D. comes from Warsaw.

24. What is her favorite hobby?

A. listening to pop music            B. going swimming       C. watching                      D. meeting people

25. How does George Michael sing? – He sings ____________.

A. interesting              B. good                       C. well                         D. famous

D. Writing

Finish the second sentence so that it has the same meaning as the first.

26. We will use less electricity in the future.

Less electricity__________________________________________

27. The distance between Ho Chi Minh City and Vung Tau is about 130 km.

It’s___________________________________________________.

28. Nam will visit his grandparents tonight.

Nam is________________________________________________.

29. Ann likes wearing colorful clothes.

Ann is interested________________________________________.

30. Mr Hai didn’t go to work yesterday because of his sickness.

Because Mr Hai_________________________________________.

E. Listening.

Listen to the conversation and fill in the blanks with the words you hear.

Excuse me,Duong. I’m doing a (31)………………..about fovourite actors. Would it be Ok if I asked you a few questions?

Sure .Go ahead, Nick.

Who do you think is the best(32)…………………….?

It’s (33)………………………………..

And who do you think is the best (34)…………………….

I think(35)…………………….is.

Thank you.

----- Hết đề thi 2 -----

 

=> Đáp án Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 số 2

A. Phonetics (1đ) (Mỗi câu 0,2 điểm)

1.C                  2.C                  3.D                  4.B                  5.C

B. LEXICO AND GRAMMAR (2đ) (Mỗi câu 0,2 điểm)

6.B                  7.C                  8.C                  9.C                  10D

11.D                12.B                13.C                14.D                15.B

C. READING(3đ) (Mỗi câu 0,3 điểm)

I.         16. D               17. B               18. D               19. A               20. B

II.        21.D               22. C               23. A               24. B               25. C

D. WRITING (2đ) (Mỗi câu 0,4 điểm)

26.Less electricity will be used in the fiture.

27. It’s about 130 km from Ho Chi Minh City to Vung Tau.

28. Nam is going to visit his grandparents tonight.

29. Ann is interested in wearing colorful clothes.

30. Because Mr Hai was sick, he didn’t go to work yesterday.

E. Listening.(2đ) (Mỗi câu 0,4 điểm)

31.survey         32.actor           33.Tom Cruise            34.actress        35.Angelina Jolie

----- Hết đáp án đề thi 2 -----

 

3. Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 số 3

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others: (1m)

1. a- baseball          b- literature        c- education          d- favorite

2. a- globe              b- copy               c- problem            d- comic

3. a- meet               b- street              c- volunteer          d- free

4. a- lunch              b- couch             c- change              d- chemistry

II. Read the passage and choose the best answer and choose T(true) or F(false)(2,5 ms):

      Yesterday Mai ...(5)... one of her friends. My, to have dinner with her family.  Mai also asked My...(6)... before dinner so they ..(7)... watch “The Adventure of the Cricket” together. Mai said that she would come and ...(8)... the film. She didn’t have a TV ...(9)... her place. Her uncle and her aunt usually talked about...(10)... day. They usually read and sometime they played chess. Mai said her family ...(11)... TV every ...(12)... . They clearly like to do different things in their free time.

5/- a. invite            b. invites            c. invited                d. inviting                             

6/- a. come             b. to come          c. coming              d. to coming

7/- a. can                b. could              c. will                    d. had to                    

8/- a. watch            b. look                c. listen                 d.hear

9/- a. of                  b. on                   c. in                       d. at                      

10/- a. their              b. her                  c. his                     d. our

11/- a. watch            b. watches          c. watching           d. watched

12/- a. days              b. today              c. night                  d. nights

True or False :

13/- They clearly like to do different things in their busy time. (......)

III. Write the correct tense of the verbs : (2 ms )                                                                                                                                                                                                                                     

14/- My ( brush ) ....................  her teeth twice a day.

15/- We ( study ) ..................... English now.

16/- Nam ( clean and tidy ) his room yesterday afternoon.     

17/- He ( be ) .................... rich once day.

IV. Give the corrcet form of the words in the brackets (1m) :

18/- My father is 72 years old . He walks very ....................... (slow)

19/- Are the toys ............. for children ? (safely)    

IV. Make sugguestions with “ Would you like .......... ? “  :  ( 0,5 m )

20) Nam / play computer games

....................................................................................................................?

V . Combine two sentences into one using “ too / so / either / neither “ : ( 2ms )

21)  Phu can play volleyball. Tuyen can play volleyball. ( too )

...........................................................................................................................

22)  He din’t meet her last night. I didn’t meet her last night. ( neither )

...........................................................................................................................

23)  Orange juice is good for your health. Milk is good for your health. ( so )

..........................................................................................................................................

24 My father doesn’t drink beer. My teacher doesn’t drink beer. ( either )

.........................................................................................................................................

VI/-  Answer the questions : (1 m) :

25) What do you usually do in your free time ?

  ..........................................................................................................................

26) Do you like to watch T.V ?

   ..........................................................................................................................

----- Hết đề thi 3 -----

 

=> Đáp án Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 số 3

I. ( mỗi câu 0,25 điểm )    

1 . b       2 . d        3 . c    4 .d  

II. ( mỗi câu trắc nghiệm 0,25 điểm ) ( câu Đúng hay Sai : 0,5 điểm )

5. c                                   6. b  

7. b                                   8. a

9. d                                  10. a

11. d                                 12. c

13. F ( 0,5đ )

III. ( mỗi câu 0,5 điểm )

14. brushes                     15. are studying

16. cleaned – tidied      17. will be

IV.   ( mỗi câu 0,5 điểm )                                                                                                           

18. slowly                      19. safe

IV. ( mỗi câu 0,5 điểm )

20. Would you like to play computer games ?

V. ( mỗi câu 0,5 điểm )

21)  Phu can play volleyball and Tuyen can, too.

22)  He din’t meet her last night and neither did I .

23)  Orange juice is good for your health and so is milk.

24)  My father doesn’t drink beer and my teacher doesn’t either.

VI. ( mỗi câu 0,5 điểm )

25) I usually ...........................................................................................                  

26)  Yes, I do . / No, I don’t.       

----- Hết đáp án đề thi 3 -----
 

4. Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 số 4

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently  from the others.

1. A. cap               B. paddy              C. woman             D. crab

2. A. famous        B. nervous            C. loud                 D. serious

3. A. flu                B. drugstore        C. runny               D. up

4. A. helped         B. talked               C. rented              D. stopped

II. Choose the best answer.

1. Phuong doesn’t like football and …… Mai .

 A. so is                 B. so does                      C. does so           D. neither does

2. These papayas aren’t ripe and ….. are the pineapples .

 A. so                   B. too                             C. neither             D. either

3.The dirt from vegetables can make you …….. .

A. bored               B. tired                 C. sick                  D. well

4. You must do your homework more ……. in the future  .

A. careful                       B. care                  C. careless            D. carefully

5. You should ……. early if you want to do morning exercise.

 A. get up             B. getting up        C. to get up          D. to getting up

6. Hoa is a ….. worker.

A. hardly                       B. hard                 C. more hard        D. most hard

7. Last night we didn’t watch the film on TV because it was ……..

A. bore                 B. bored               C. boring              D. boredom

8 . Mai enjoys ….. sea food with her parents .

A. to eat               B. eating               C. eat                    D. to eating

III. Read the passage carefully then answer questions.

      In 1960s, most people in Vietnam did not have a TV set. In the evening, the neighbors gathered around the TV. They watched until the TV programs finished. The children might play with their friends and the older people might talk together. Vietnam is different now. Many families have a TV set at home and the neighbors don’t spend much time together.

1. Did most people have a TV set in 1960s?

………………................................…………………………………………………………

2.How long did they watch TV programs?

………………................................…………………………………………………………

3. What might the children do?

………………................................…………………………………………………………

4. What might the older people do?

………………................................…………………………………………………………

----- Hết đề thi 4 -----

 

=> Đáp án Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 số 4

I. 2,0 điểm (Mỗi câu đúng 0,5 đ)

1. C                        

2. C                          

3. A             

4. C

II. 2 điểm (Mỗi câu đúng 0,25 đ)

1. D                               

2. C

3. C

4. D

5. A

6 .B

7. C

8. B

III. 2 điểm (Mỗi câu đúng 0,5 đ).

1. No, they didn’t

2. They watched until the TV programs finished.

3. The children might play with their friends

4. The older people might talk together

IV. 2 điểm (Mỗi câu đúng 0,5 đ).

1. Washes    

2. Are  going to visit

3. Didn’t  watch           

4. Are…going..?  

V. 2 điểm (Mỗi câu 0,5 điểm)

1 .  What about going to the movies?

2.   I prefer watching TV to playing video games.

3. Mrs Mai teaches English well

4. It takes me two hours to do my washing everyday./

----- Hết đáp án đề thi 4 -----

5. Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 số 5

I. Find the word which has a different sound in the underlined part

1. A. cheese

B. architect

C. chair

D. child

2. A. academy

B. imperial

C. advance

D. around

3. A. start

B. lake

C. station

D. came

4. A. radio

B. ancient

C. nature

D. village

5. A .security

B. belt

C. let

D. centre

II. Choose the word which has a different stress pattern from the others.

1. A. discuss

B. gather

C. perform

D. attend

2. A. ticket

B. costume

C. event

D. number

3. A. return

B. happen

C. differ

D. visit

III. Choose the best answer A, B, C or D

1. The village always _______ its harvest festival in the spring.

A. Holds

B. Makes

C. Joins

D. Takes

2. During Tet holiday the …….atmosphere is felt around the country.

A. local

B. ethnic

C. thankful

D. festive

3. …………………….do the buses run? – Every ten minutes.

A. How

B. How many

C. How often

D. What time

4. The new film has good audience figures …………………….poor reviews in the press.

A. despite

B. in spite

C. although

D. nevertheless

5. In Britain there is an enormous market for …….pizzas.

A. freeze

B. freezing

C. froze

D. Frozen

6. – “…………………….did you first meet Kaye, Khanh?” - “In Da Nang last summer.”

A. Where

B. Why

C. What

D. How

7. All the houses in our village will be …………………….by solar energy.

A. heated

B. heightened

C. frozen

D. widened

8. Nuclear energy is ……………………., but it is dangerous.

A. renewable

B. fossil fuel

C. non-renewable

D. natural resource

9. At this time next week we ……………….to work to support the air pollution cutting down campaign.

A. will cycle

B. will be cycled

C. are cycling

D. will be cycling

10. This is ………………….… smart vehicle; ………………….…is over there.

A. her – our

B. her – ours

C. hers – ours

D. hers – our

IV. Read the passage, and then answer the questions.

My favourite actors

I like a lot of different actors, but my real favourites are Daniel Craig and Halle Berry.

Daniel Craig is British and he’s a really talented actor. He’s been in a lot of different kinds of films including action adventure, science fiction, and romantic drama, but he always gives an excellent performance. He was brilliant in Tomb Raider as Alex West, but my favourite film is Casino Royale. I think Daniel Craig is a fantastic James Bond.

Halle Berry is American. She was a model, but then decided to become an actress. I like her because she’s beautiful. She’s a good actress and I think she has a great sense of humour. I’m not keen on some of her films, such as Catwoman, but her other films are excellent. My favourite is X-Men which is a science fiction film. She plays the main character Storm, who has the ability to change the weather.

Daniel Craig and Halle Berry are both entertaining and talented actors. I love watching their films.

1. What are Nick’s favourite actors?

2. Where does Halle Berry come from?

3. Why does Nick like Halle Berry?

4. What Halle Berry’s film does Nick like best?

5. What is her role in that film?

V. Choose the word or phrase among A, B, C or D that best fits the blank space in the following passage.

Two of the most important holidays in the United States are Independence Day and Thanksgiving Day. The fourth of July marks the American declaration of independence from Britain. Most towns, big or small, celebrate the fourth of July with parades and fireworks. Families (1)______with barbecues or picnics. Thanksgiving Day is celebrated in fall, on the fourth Thursday in November. It is a day (2)_____people give thanks to the harvest. Most families (3)_____ a large dinner with roast turkey. (4)______Independence Day and Thanksgiving Day are national (5)_____.

1. A. celebrating

B. celebration

C. celebrate

D. celebrated

2. A. where

B. when

C. which

D. in which

3. A. have

B. buy

C. help

D. take

4. A. Besides

B. Both

C. holidays

D. Nor

5. A. chances

B. months

C. holidays

D. times

VI. Find a mistake in each sentence:

1. My jet (A) pack is on (B) the ground and her (C) is on (D) the table.

2. I think more (A) people will be using (B) skyclycling tubes (C) in the future (D).

3. Because his argument (A) was so confused (B), few (C) people understood (D) it.

VII. Rewrite the following sentences:

1. That is not his invention.

That invention ____________

2. Is your motorbike black, Peter?

Is the ___________________

3. The failure of the team caused us great disappointment

We were ________________

4. The guide speaks too quickly for me to understand

The guide doesn’t _________

----- Hết đề thi 5 -----

=> Đáp án Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 số 5

I. Find the word which has a different sound in the underlined part

1. B

2. C

3. A

4. D

5. A

II. Choose the word which has a different stress pattern from the others.

1. B

2. C

3. A

III. Choose the best answer A, B, C or D

1. A

2. D

3. C

4. A

5. D

6. A

7. A

8. A

9. D

10. B

IV. Read the passage, and then answer the questions.

1. They are Daniel Craig and Halle Berry

2. Halle Berry comes from the USA.

3. He likes her because she’s beautiful, and she has a great sense of humour.

4. It is X-Men which is a science fiction film

5. She plays the main character Storm, who has the ability to change the weather

V. Choose the word or phrase among A, B, C or D that best fits the blank space in the following passage.

1. C

2. B

3. A

4. B

5. C

VI. Find a mistake in each sentence:

1. C

2. B

3. B

VII. Rewrite the following sentences:

1. That invention is not his

2. Is the black motorbike yours, Peter?

3. We were disappointed at the failure of the team

4. The guide doesn’t speak slowly enough for me to understand.

----- Hết đáp án đề thi 5 -----

 

6. Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 số 6

I. Find the word which has a different sound in the underlined part

1. A. volunteer

B. engineer

C. committee

D. clear

2. A. charity

B. chemistry

C. chemical

D. mechanic

3. A. certain

B. compare

C. encourage

D. community

II. Choose the word which has a different stress pattern from the others.

1. A. appear

B. prepare

C. allow

D. happen

2. A. pavement

B. review

C. concert

D. samba

3. A. famous

B. asleep

C. pretty

D. careful

III. Choose the best answer:

1. Who is going to _______ the Oscar for Best Actor this year?

A. get

B. take

C. win

D. pass

2. They spent a huge amount of money on the film; _______, it was not a big success

A. although

B. however

C. but

D. because

3. Remember to_______ the lights before going to bed.

A. turn

B. turn off

C. turn on

D. stop

4. Wave energy is a source of ______ energy.

A. environment friendly

B. environmentally friendly

C. environmental friendly

D. environmentally friendliness

5. At this time next week, we _______ a wind turbine in our garden.

A. install

B. installed

C. will installed

D. will be installing

6. The wind, the sun, and the wave are some types of ______ sources of energy.

A. changeable

B. alternative

C. cheap

D. costly

7. We believe that urban transport pods can travel _____ around 30kph.

A. with

B. at

C. in

D. on

8. Every day over 1,000 new cars add to the city and the city of over 20 million people is getting more and more _______.

A. expensive

B. famous

C. difficult

D. gridlocked

9. This is Linda’s hat, and those shoes are ______.

A. her

B. hers

C. our

D. their

10. It will be _______ to ride a jet pack in bad weather because it doesn’t have a roof.

A. enjoyable

B. pleasant

C. unpleasant

D. comfortable

IV. Give the correct form of the words given to complete the sentences:

1. She gave a wonderful ______as the Iron Lady – the former British Prime Minister Margaret Thatcher. (PERFORM)

2. This notebook is_________. (YOU)

3. We are talking about the real ________of flying cars. (EXIST)

V. Read the text and answer the questions below.

One major issue with a growing population: shortages of both food and water. Crowded cities make wastewater management more difficult. Waste pollutes clean water, making it undrinkable. Even today in some African cities, there are inadequate water supplies because most of the water is lost in pipe leakages.

Today, outdoor air pollution contributes to about two million deaths a year. Indoor air pollution, primarily from cook stoves in developing nations, skills another four million people every year, according to the World Health Organization. As cities continue to crowd, this issue will only grow, according to UN data.

It’s also likely that crime and violence will increase along with urban density, the UN reports. Independent studies have found that the warming planet is likely to increase violence worldwide because of the economic pressure caused by heat and drought.

The best solution is to manage growth and to prepare for the cities of the future.

1. Where is the major issue with a growing population?

2. What does waste pollute?

3. What is the effect of outdoor air pollution?

4. What will increase along with urban density?

5. Why is our planet likely to increase violence worldwide?

----- Hết đề thi 6 -----

 

=> Đáp án Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 số 6

I. Find the word which has a different sound in the underlined part

1. C

2. A

3. A

II. Choose the word which has a different stress pattern from the others.

1. D

2. B

3. B

III. Choose the best answer:

1. C

2. B

3. B

4. B

5. D

6. B

7. B

8. D

9. B

10. C

IV. Give the correct form of the words given to complete the sentences:

1. Performance

2. Yours

3. Existence

V. Read the text and answer the questions below.

1. The major issue with a growing population is shortages of both food and water.

2. Waste pollutes clean water.

3. It contributes to about two million deaths a year.

4. Crime and violence will increase along with urban density.

5. Our planet likely to increase violence worldwide because of the economic pressure caused by heat and drought.

VI. Choose the word or phrase among A, B, C or D that best fits the blank space in the following passage.

1. B

2. A

3. D

4. C

5. B

VII. Rewrite the following the sentences:

1. Is the black motorbike yours, Peter?

2. The power station will be rebuilt at the beginning of next year.

3. We will be taking a test on sources of energy at 10 o’clock on Tuesday.

4. Many countries are already using solar energy.

5. Solar panels are placed on the roof of a house and the sun’s energy is used to heat water.

6. The energy can be stored for a number of days.

----- Hết đáp án đề thi 6 -----

 

Tổng hợp Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 chọn lọc

- Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 Đề số 1
- Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 Đề số 2
- Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 Đề số 3
- Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 Đề số 4

de thi hoc ki 2 mon tieng anh lop 7

Tải bộ đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7

Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7

de thi hoc ki 2 mon tieng anh lop 7 2

de thi hoc ki 2 mon tieng anh lop 7 3

de thi hoc ki 2 mon tieng anh lop 7 4

Hy vọng tài liệu đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 trên đây sẽ giúp các em tự tin làm bài thi. Chúc các em có kỳ thi diễn ra tốt đẹp, đạt kết quả cao.

Ngoài ra, Taimienphi.vn đề thi thử học kì 2 môn Toán lớp 6 giúp các em học lớp 6 có được bộ đề thi thử học kì 2 môn Toán lớp 6 để luyện tập, từ đó tự tin tham gia vào kỳ thi.


Liên kết tải về - [232,1 KB]

Bấm vào [Link File] để tải về phần mềm, hoặc tải phiên bản phù hợp phía dưới

Liên kết dự phòng:



Bài viết liên quan

 Thông tin giới thiệu, hướng dẫn sử dụng phần mềm Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 được biên soạn nhằm giúp bạn có thêm thông tin tham khảo, việc daoloat đề thi học kì 2 môn tiếng anh lớp 7 là hoàn toàn miễn phí, bạn có thể chi tiết nội dung tại mục "Điều khoản".

Các phiên bảnHướng dẫn

   Tải về

Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 2021


Phần mềm Liên quan & Tương tự
Top download
  1. Đang tổng hợp...
Bấm vào file dưới
Để cài phần mềm


 Mùa hè tới rồi muốn so sánh giá tìm điều hòa giá rẻ nhất thị trường hãy dùng TopGia để so sanh gia có nhiều mẫu dieu hoa để so sanh sanh, xem dieu hoagiá rẻ để so sánh giá